Vola Strategieën Module

Volatiliteit strategieën met WL Bars en uitsluitend daytraden op basis van beweging

Prijs: €950.00

Inschrijven

Betalen via PayPal

“Je kan enkel geld verdienen op basis van beweging, niet op basis van tijd”.

De kaarsen in deze strategieën zijn vervangen door WL Bars. Deze kaarsen combineren de voordelen van range, renko + Heikin-Ashi kaarsen en zijn enkel gebaseerd op beweging, niet op tijd.

Met mijn bewegingsanalyse en 3 nieuwe tradingtools leren traders op een eenvoudige manier enkel te handelen wat ze zien en niet wat ze denken.​ Vooral het onderscheid kunnen maken tussen betere trend - en gevaarlijke zijwaarts fasen is een groot voordeel.

Alle trading strategieën zijn vervat in één duidelijke grafiek. De trader moet dus niet van grafiek veranderen en hij moet geen parameters aanpassen!

Programma

  1. Inclusief Basis module (Leren traden)
  2. Nieuwe trading tools : de WL Vola-Bands, het WL trading kanaal en de WL triade stop.
  3. De Online cursus met 4 Vola Strategieën.
  4. Aangepaste oefeningen en coaching.

Voordelen

  • De strategie regels zijn duidelijk en kunnen eenvoudig worden toegepast.
  • Een uniek trade management die verschillende trading stijlen combineert.
  • Geen grijze zone om de positie te managen … de trader weet op elk ogenblik en in om het even welke situatie precies wat te doen.
  • De strategie rekent enkel op prijsbewegingen en niet op ‘artificiële’ indicatoren waardoor ze zich gemakkelijk aanpast aan veranderingen in de markt.
  • Drie nieuwe WL trading tools helpen elke trader bij instaprichting (WL Trading Channel), Stop loss management (WL Triade Stop) en overtrading (WL Vola Bands)
  • Risk/reward is uitstekend en grote bewegingen maken finaal het verschil.

Deze module omvat de 6 basis module opnames (18 uur), de online cursus Vola Strategieën, de 3 nieuwe tradingtools, alle pdf presentaties, 3 uur online oefening en coaching, verschillende geprogrammeerde platformgrafieken en NanoTrader pagina’s.

(Indien u de opleiding verder wil uitbreiden naar seminar of professional module wordt het reeds betaalde bedrag integraal in mindering gebracht.)